Ons verhaal: Eerste date

03-12-2019
Onze eerste date was bij het hotel van Marion in Oostvoorne. Ontmoet via een datingsite, dus best zenuwachtig allebei. Nadat we wat gedronken hadden gingen we in het bos wandelen en meer praten. Daar kwamen we erachter dat er een hoop overeenkomsten waren en besloten het heel rustig aan te doen. En voorlopig de kinderen er niet bij te betrekken. Helaas is ons dat niet gelukt ;-), want de avond daarna spraken we af om bij Johan koffie te drinken en de rest is historie.
Samenwonen

Samenwonen in Spijkenisse

03-12-2019

Het heen en weer rijden tussen Oostvoorne en Spijkenisse was niet te doen, daarom besloten we te gaan samen wonen op de Donaulaan te Spijkenisse.

Verhuizen naar Rockanje

03-12-2019

Omdat Johan niet kon aarde in Spijkenisse en terug wilden naar de rust, vonden we een huis in het mooie Rockanje. Dit ging niet geheel over rozen want Ellen moest Spijkenisse na 40 jaar verlaten. Nu na een jaar hebben we beide ons plekje gevonden.

Verhuizen naar Rockanje

Openen vakantiesuper

23-04-2021
Na de corona tegenslag in de Buurtsuper Vierpolders, hebben we met frisse moed de Vakantiesuper op Molencatenpark De Rondeweibos geopend. Waar we dit seizoen met veel plezier en succes hebben gedraaid en zeker nog lang hopen door te gaan.

Ondertrouw

02-09-2021

Helaas door corona bleef het beperkt tot het brengen van de papieren naar het stadhuis. Om het samen te vieren, gezellig wezen lunchen en heerlijk gewandeld in ons ontmoetingsbos..

Ondertrouw

Laatste vakantie als ongetrouwd stel

23-04-2021
Na de drukke weken die we hebben gehad in de Vakantiesuper kijken we hier naar uit om lekker 2 weken niets te doen in Burg-Haamstede.